Voor wie?

Je kunt door VoedingsadviesWesterpark op verschillende punten begeleid worden:

Gewichtsbeheersing

Afvallen is moeilijk en vaak helpen diëten slechts tijdelijk. Het enige dat echt werkt is een aanpassing van je levensstijl. Ben je klaar voor de echte duurzame verandering, dan kan je bij ons terecht. Wij kunnen je zowel éénmalig adviseren, of je enkele weken of maanden begeleiden: dat werkt heel motivererend. Het aanleren van een gezonde leefwijze is het uiteindelijke doel; gewichtsverlies komt daarmee vanzelf! Wij kunnen je ook helpen als je juist wilt aankomen. Kijk hier hoe wij werken.

Sport en voeding

Ben je lekker bezig met sporten, maar wil je graag weten hoe je je voedingspatroon daar op af kunt stemmen? Om sneller af te vallen of om je prestaties te verbeteren? Ook daarover kunnen wij je adviseren met een éénmalig analyse en advies of met een langer begeleidingstraject. Kijk hier voor meer informatie.

Workshops koken ‘Lekker, snel en gezond!’

Heb je weinig tijd om iets goeds op tafel te zetten? Ben je niet zo’n goede kok maar wil je graag gezond leren koken? Of vind je het gewoon teveel gedoe?

Wij komen bij je langs en leren je hoe je binnen no-time een lekkere gezonde maaltijd op tafel hebt. Bijvoorbeeld een curry of pasta. Kijk hier voor meer informatie over de workshops.

Deze maaltijden bieden we ook regelmatig aan via Thuisafgehaald.nl, daar kun je lezen wat anderen ervan vonden.

Kijk hier voor onze tarieven.