Missie

Idealen

VoedingsadviesWesterpark adviseert, begeleidt en coacht mensen op weg naar een gezonde levensstijl. Daarbij wordt met name aandacht besteed aan voeding, beweging en sport. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl een enorme bijdrage levert aan je levensgeluk, en willen graag ons steentje bijdragen om je dit te laten bereiken.

Overgewicht is een steeds groter wordend probleem, dat gaat ons aan het hart. Belangrijke oorzaken zijn misleiding door voedingsproducenten, en gebrekkige voorlichting en kennis over voeding. Wij vinden het belangrijk om mensen zich daarvan bewust te maken.

Sport en voeding

Over eten rondom het sporten bestaan veel misverstanden. Bijvoorbeeld: moet je meteen na het sporten eten, of kun je beter even wachten vanwege de “naverbranding”? Hoeveel moet je eten voor het sporten? En wat? Als je ‘s ochtends echt intensief hebt gesport, kun je dan de hele dag gewoon eten wat je wilt? Waarom moet je als duursporter ook eiwitten eten, en als krachtsporter koolhydraten?
Over dit soort onderwerpen is op het internet veel te vinden, maar tegelijkertijd is het een doolhof van tegenstrijdige informatie… zie daar maar eens je weg in te vinden.
Wij vertellen je graag hoe het zit!